O nama

Dijagnostički centar za dojku

Dobro došli u Centar za Dojku, vodeći radiološki centar specijaliziran za dijagnostiku bolesti dojke. Osnovani smo 2023. godine i čvrsto smo posvećeni pružanju izvanredne dijagnostičke usluge u suosjećajnom i podržavajućem okruženju.

Naša Misija

U Centru za Dojku, naša misija je pružiti vrhunske dijagnostičke usluge, uključujući brze i pouzdane histopatološke usluge, ženama različitih starosnih dobi. Čvrsto vjerujemo da su rana detekcija i brza intervencija ključni u efikasnom liječenju bolesti dojke. Stoga se fokusiramo na preciznost, brzinu i dostupnost u svim aspektima naše pružene usluge.

Naša Stručnost

Naš tim čini vrhunski radiolog Dr. Una Delić i specijalizirani radiološki inžinjeri. Koristimo najnovije tehnologije, kao što su 3D mamografija i ultrazvuk, kako bismo pružili najpreciznije i najpouzdanije dijagnostičke rezultate.

Kvalitet i Sigurnost

Sigurnost pacijenata i kvalitetna njega su naši najvažniji prioriteti. Naš centar je akreditovan od strane AKAZ, i pridržavamo se strogih sigurnosnih protokola. To uključuje rigorozne sterilizacijske i higijenske prakse, osiguravajući sigurno i čisto okruženje za sve naše pacijente.

Sveobuhvatne Usluge

Pored snimanja, nudimo sveobuhvatan pristup njezi pacijenata koji uključuje ne samo edukativne resurse i psihološku podršku, već i brze i pouzdane histopatološke usluge. Naša glatka mreža upućivanja osigurava da imate pristup dodatnim tretmanima ili drugim mišljenjima kada je to potrebno.

Zašto Izabrati Centar za Dojku?

– Stručni Osoblje
– Najsavremenija Tehnologija
– Brzi Rezultati
– Brze i Pouzdane Histopatološke Usluge
– Povjerljivost
– Povoljna Lokacija

Angažman u Zajednici

Odlučno smo posvećeni podizanju svijesti i obrazovanju naše zajednice o zdravlju dojke. Kroz programe u zajednici, radionice i seminare, ciljamo osnažiti žene o važnosti redovnog skrininga i ranog otkrivanja.

Pozivamo vas da napravite prvi korak prema boljem zdravlju dojke zakazivanjem termina. U Centru za Dojku, nije samo riječ o dijagnostici; mi pružamo sigurnost, stabilnost, ranu intervenciju i put ka zdravijoj budućnosti.

Naš tim

Dr. Una Delić, mr.sci.

Specijalista radiolog, magistar medicinskih nauka, sa višegodišnjim iskustvom i fokusom na radiološku dijagnostiku dojke.

Dr. Faruk Skenderi, dr.sci.

Specijalista patolog, doktor medicinskih nauka, sa fokusom na patološku dijagnostiku bolesti dojke.

Zakaži pregled